De Kowa Genesis Prominar XD

De Kowa Genesis Prominar XD is perfect voor bewonderaars van de natuur die een volgende stap willen maken. De hoge kwaliteit lenzen die uit grote hoeveelheden fluorietkristal bestaan zorgen voor een ongelofelijk helder beeld. Ook bij mindere lichtomstandigheden.

Daarnaast beschikt de Genesis Prominar over een enorm breed gezichtsveld. Dit creëert een ongelofelijk rustig beeld wanneer u de omgeving waarneemt. Zo kunnen dieren bijvoorbeeld goed worden gevolgd wanneer zij zich verplaatsen in het veld. Door de XD-lenzen ervaart u haarscherpe beelden met natuurlijke kleuren, een hoog contrast en prachtige details.

De behuizing van de verrekijker is van magnesiumlegering. Daardoor is uw verrekijker beschermd tegen onheil van buitenaf. Ook is de Kowa Genesis Prominar XD enorm licht van gewicht. De verrekijker is volledig waterdicht en gevuld met stikstof om beslaan te voorkomen. Voor wanneer u bijvoorbeeld van een warme plek de vrieskou in loopt. Het sterke rubberen pantser maakt de Kowa Genesis een duurzame en betrouwbare verrekijker.

Doordat de lenzen van de verrekijker met fasecoatings en C3 coatings zijn behandeld wordt het reflectievermogen vergroot tot meer dan 99%. Dit zorgt ervoor dat u ongelofelijke heldere en scherpe beelden ziet! Zelfs tijdens slechte weeromstandigheden zoals mist en regen.

Digiscoping

Wanneer u uw verrekijker of telescoop wilt gebruiken als telelens om de mooiste foto’s en/of video’s te maken, dan kunt u gebruik maken van een digiscoping-adapter. Afhankelijk van uw verrekijker of telescoop en uw smartphone zijn hier diverse mogelijkheden voor welke ik in een ander artikel graag met u bespreek. Mocht u niet zo lang kunnen wachten, neem dan contact op via www.benel.nl/contact

 Lees meer over de Genesis Prominar 44 XD