Een ultra brede kijkhoek!

De BDII-XD-serie.

Een van de opvallendste optische kenmerken van de nieuwe BDII-XD-serie is het indrukwekkende grote gezichtsveld met de beste groothoekprestaties in zijn klasse. Optische componenten zijn vervaardigd uit eco-glas en alle oppervlakken zijn volledig voorzien van meervoudige coatings. Bovendien zijn ze behandeld met fasecoatings om hun reflectiviteit te verhogen.

Lokaliseer het onderwerp snel met een breder zicht op uw omgeving. Met de Kowa XD lenzen is het beeld scherp tot in alle hoeken. Met een scherpstelafstand van 1,3m (bij 32mm en 1,8 bij 42mm) is dit de nieuwe standaard van verrekijkers in deze prijsklasse.
Betaalbaar zonder concessies!

XD lenzen

Elk BDII-XD model is uitgerust met Kowa’s duurzame, legendarische XD lenzen. Dit hoge resolutie ED-glas bevat grote hoeveelheden van het mineraal fluorietkristal, het beste materiaal wat tegenwoordig beschikbaar is voor lichttranmissie.

Kowa’s lenscoating-technologie is ontwikkeld in de loop van decennia, dit heeft gezorgd voor verdere verbetering van de lichttransmissie-eigenschappen van alle lenzen en Kowa’s unieke KR coating stoot vuil en vocht af. Geniet van scherpe beelden met natuurlijke kleuren, een hoog contrast en ongelooflijk veel detail, van zonsopgang tot zonsondergang.

Wilt u ook zo een mooie verrekijker?