Over ons

Verrekijkers.nl is een onderdeel van Benel. Benel is in 1990 opgericht als importeur van en groothandel in optische en fotostudio producten. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid van een tweemansproject naar een bedrijf met 10 fulltime medewerkers. Vandaag de dag leveren wij vanuit onze vestiging in Hoogeveen ruim 5000 artikelen uit voorraad aan Nederlandse ondernemers en dealers in 23 Europese landen.

Assortiment

Het huidige assortiment omvat optische instrumenten zoals verrekijkers, telescopen, nachtkijkers en microscopen van bekende merken als Armasight, ATN, Explorer Cases, FLIR, Kowa, Konus, Luna Optics,  Optisan, Outdoor Club, UST, Yukon en Vortex,

Missie en identiteit

Benèl is voor ondernemers een betrouwbare en toegankelijke handelspartner voor een langdurige zakelijke relatie. Daartoe investeren wij continu in onszelf, de producten en de logistiek, zonder een scherpe prijs en maatschappelijke betrokkenheid uit het oog te verliezen. Benel hergebruikt dozen en vulmateriaal, factureert digitaal en heeft producten voorzien van WEEE- en RoHs milieucertificaten.

Team Verrekijkers.nl